Meniu principal:

TecnologiaLED


Du-te la cuprins

Iluminat pentru interior

Iluminat intern


Becuri cu LED-uri cu consum redus pentru locuinte si birouri

Un sistem de iluminat eficient din punct de vedere al consumului de energie, are īntotdeauna la baza componente electronice.
Ele au ca principal obiectiv īmbunatatirea calitatii luminii, reducerea consumului de energie electrica si nu īn ultimul rānd, reducerea costurilor. Firma noastra distribuie sisteme de iluminat cu LED-uri de interior pentru locuinte, scoli, birouri, spitale etc, cu un consum redus cu pāna la 90%.
Becurile "traditionale" (din punct de vedere tehnic cunoscute sub numele de "incandescente"), convertesc numai 5% din energia electrica consumata in lumina, iar restul este pierdut prin efectul joule, in caldura. Raportul emis de lumina (lumen) si puterea absorbita (W), este de 20 lumens / Watt pentru becurile cu incandescenta; iar pentru becurile cu LED professionali este de 120 lumens / Watt. Adica cu un nivel scazut de consum de energie, genereaza mai multa lumina. Evident, aceste becuri cu LED sunt mai scumpe, dar au o durata de minim 50.000 de ore (in comparatie cu cele 2000 de ore a becurilor cu incandescenta), care dureaza de 25 de ori mai mult decat lampile traditionale. Deci din punct de vedere energetic, al mediului si a intretinerii sunt foarte convenabile.

Lampade a sfera con LED a basso consumoLampade a candela con LED a basso consumo energeticoTubi  LED basso consumoLampade tubulari a LED

Home Page | Iluminat intern | Iluminat extern | Ecrane cu LED | Gadget si cadouri | Harta site


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal